פסטה פוסילי(ביסלי)ברוטב מטבוחה פיקנטי טבעוני,
להכין מטבוחה פיקנטית:לטגן 2 בצלים,להוסיף כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)2 כפות פפריקה כפית וחצי צילי יבש גרוס חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה כפית סוכר לטגן לפתיחת טעמים 2 דקות,להוסיף 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות לאדות בתערובת 4 דקות,להוסיף 3 קופסאות(כל אחת 400 ג״ר)של עגבניות חתוכות ברוטב,לבשל על אש קטנה שעה וחצי.
לבשל 300 ג״ר פסטה פוסילי לסנן להוסיף 300 ג״ר מטבוחה פיקנטית לערבב ובתאבון.
(היחס בין הפסטה למטבוחה הוא 1 ל1)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>
הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.