סמבומלווח במילוי שעועית לבנה ברוטב עגבניות עם זיתים בניחוח אורגנו

סמבומלווח במילוי שעועית לבנה ברוטב עגבניות עם זיתים בניחוח אורגנו,(פרח)

להפשיר 2 מלווחים(להפשיר מלווחים בזוגות(כל זוג בסיס ומכסה),

בכל זוג מלווח הבסיס נשאר שלם ואת המכסה חותכים במרכז עם סכין פיצה 4 חיתוכים (יש להשאיר 2 ס״מ מסביב לא חתוכים להדבקה נוצרים 8 משולשים פנימיים).

לערבב בקערת ערבוב חצי קופסת שעועית אפוייה ברוטב עגבניות(מסוננת מרוב הרוטב)עם 5 כפות זיתים רבע כפית אורגנו יבש טחון רבע כפית פלפל שחור גרוס,

להניח במרכז המלווח שלא חתוך עם המשולשים(הבסיס),

להניח מעליו את המלווח החתוך,

להדק מסביב עם מזלג,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון

.(הכמות מספיקה למאפא אחד ליותר יש להכפיל כמיות)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

 

 

הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.

לחצו כאן לרכישה

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה