מיני תפו״א מעוכים במחבת עם רוטב חמאה בניחוח תימין ומרווה,
לבשל עד רכות עם הקליפה כמות של מיני תפו״א כגודל מחבת גדולה בשיכבה אחת,
להכניס למחבת 40 ג״ר חמאה 4 כפות שמן זית 5 עלי מרווה כמה ענפי תימין להמיס ולטגן על אש קטנה 5 דקות להוציא את העלים,
להניח את תפו״א המבושלים על קרש חיתוך ולתת מעיכה קלה עם תחתית של כוס,
להכניס את תפו״א למחבת עם הרוטב לטגן משני הצדדים עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>
הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.