אנטי פסטי בטטות בשני צבעים בניחוח תימין טבעוני ללא גלוטן,
לחתוך 300 ג״ר בטטה סגולה ו300 ג״ר בטטה כתומה לאצבעות של 2 ס״מ באורך 6-8 ס״מ,
להכניס לקערת ערבוב, לצקת מעל 5 כפות שמן זית וחצי כפית תימין יבש גרוס לערבב לציפוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
(בטטה סגולה נחשבת למזון על ביפן)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>
הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.