סמבומלווח ממולא בחומוס טבעוני

סמבומלווח ממולא בחומוס טבעוני,

להכין מלית לסמבוסק חומוס:להשרות חצי ק״ג גרגירי חומוס ל12 שעות(לאחר בישול והשרייה שווה 1 ק״ג אפשר להשתמש בחומוס מבושל קפוא וגם מקופסת שימורים), לבשל עד רכות לסנן,להעביר למעבד מזון לטחון בפולסים לא עד מחית שישארו חתיכות,לטגן עד הזהבה פלוס 4 בצלים גדולים לסנן שאריות שמן,להוסיף כף כורכום כף כמון כף פפריקה כף פלפל שחור גרוס כף מלח הימלייה כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי) לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,להוסיף את החומוס הטחון לטגן 3 דקות תוך כדאי ערבוב לקרר(חייב קירור לפני מילוי).

להפשיר מלווחים לחתוך כל מלווח לחצי,

להניח 2 כפות מלית קרה על חצי מחצי המלווח(רבע),

לקפל את החצי הריק על החצי המלא להדק,להדק עם מזלג,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות,לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

 

 

הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.

לחצו כאן לרכישה

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול