מלית לסמבוסק חומוס טבעוני ללא גלוטן,
להשרות חצי ק״ג גרגירי חומוס ל12 שעות(לאחר בישול והשרייה שווה 1 ק״ג אפשר להשתמש בחומוס מבושל קפוא וגם מקופסת שימורים),
לבשל עד רכות לסנן,
להעביר למעבד מזון לטחון בפולסים לא עד מחית שישארו חתיכות,
לטגן עד הזהבה פלוס 4 בצלים גדולים לסנן שאריות שמן,
להוסיף כף כורכום כף כמון כף פפריקה כף פלפל שחור גרוס כף מלח הימלייה כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי) לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את החומוס הטחון לטגן 3 דקות תוך כדאי ערבוב לקרר
(חייב קירור לפני מילוי)ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>
הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.