מקלוני גזר מיובשים למאפים מרקים ותבשילים טבעי,
(נשאר גזר ואו שהגזר זול)
לקחת 600 ג״ר גזר ואו יותר לקלף ,
לחתוך לגוליאנים(מקלונים),
להכניס לתבנית חד פעמית גדולה,
בקיץ להניח בשמש הביתית עד יבוש מלא,
בחורף להכניס לתנור על 90 מעלות טורבו עד יבוש מלא,
להכניס לצנצנת אטומה ולשמור,(עדיף בפריזר)
מתאים לתבשילים מרקים ומאפים,
מכניסים למתכון ובתאבון.
(בתמונה האחרונה ניתן לראות מה קורה לגזר אחרי השרייה בתבשיל/מאפה/מרק)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>
הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.