מלפפונים כבושים בחומץ בטעם של פעם פיקנטי טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 2 ק״ג מלפפונים טריים קטנים וקשים,
לעקר צנצנת עם כוס מים רותחים ע״י מעבר המים בסיבוב על כל פנים הצנצנת,
להכין את המשרה:כוס וחצי חומץ 7 כוסות מים רתוחים חמימים 2 כפות סוכר 2 כפות מלח הימלייה כפית צילי יבש גרוס לערבב,
להניח בתחתית הצנצנת חצי חבילת שמיר 2 עלי דפנה 4 שיני שום,
למלא את המלפפונים לשפוך פנימה את המשרה,
להניח מעל חצי חבילת שמיר 2 עלי דפנה 4 שיני שום,
(אם חסרים נוזלים להוסיף מים רתוחים קרים לכיסוי מלא)
לסגור את הצנצנת להניח בשמש הביתית 4 ימים ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>
הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.