צנוניות כבושות בטבעות פיקנטי טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 2 חבילות צנוניות(1 ק״ג)להוריד את הראש והשורש,
לקצוץ במעבד מזון(ואו על מנדולינה)לטבעות בעובי 2 מ״מ,
לעקר צנצנת עם כוס מים רותחים ע״י מעבר המים בסיבוב על כל פנים הצנצנת,
להכין את המשרה:2 כוסות חומץ 2 כוסות מים רתוחים קרים 4 עלי דפנה כף פלפל אנגלי שלם 2 כפות מלח הימלייה כפית צילי יבש גרוס 3 ענפי תימין 8 שיני שום לערבב,
להכניס שליש מכמות הצנוניות ושליש מהמשרה ולחזור על הפעולה עם שני השלישים הנותרים להניח מעל שליש חבילת שמיר(אם חסר נוזלי להוסיף מים רתוחים קרים מעל לכיסוי מלא),
לסגור את הצנצנת להניח בשמש הביתית 4 ימים ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>
הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.