קרוטונים מוזהבים למרקים וסלטים מפיתה בניחוח כורכום ושום טבעוני,
נשארו פיתות התייבשו זה הפיתון לנשנוש,
לערבב בקערה קטנה כף וחצי שום כתוש חצי כפית כורכום ו6 כפות שמן זית,
לקחת פיתות ישנות לחתוך לרוחב(לשני משטחים עגולים),
למרוח שכבה דקה מהרוטב,
לחתוך לריבועים של 1 ס״מ,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לפזר מעט מלח הימלייה,
להכניס לתנור חם על 170 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(הרוטב מספיק ל3 פיתות)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>
הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.