קרוקטים מפירה תפוא עם בצל מקורמל בציפוי שקדים פרוסים טבעוני ללא גלוטן

קרוקטים מפירה תפו״א עם בצל מקורמל בציפוי שקדים פרוסים טבעוני ללא גלוטן,

לקחת 1 ק״ג תפו״א לבשל עם חצי כפית מלח הימלייה עד רכות לסנן וליבש,

להכין פירה דקדק,

להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כוס טחינה גולמית חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה 3 בצלים מקורמלים כוס וחצי קמח חומוס לערבב לתערובת אחידה לקרר,

לחלק ל 3 חלקים שווים,

לרדד כל חלק לגליל באורך 36 ס״מ בקוטר 3 ס״מ,

לחתוך כל גליל ל6 חלקים שווים(6 ס״מ אורך),

לגלגל כל קרוקט(גליל)בצלחת עם שקדים פרוסים(להדביק מסביב),

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,

לרסס מעט שמן,

להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות עד הזהבה יפה של השקדים ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

 

 

הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.

לחצו כאן לרכישה

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול