שקשוקה מקסיקנית עשירת חלבון עם שעועית אדומה מנומרת,
להשרות ל 12 שעות 2 כוסות שעועית מנומרת עם חצי כפית סודה לשתייה,
לסנן לבשל עם מים חדשים עד רכות לסנן,
לטגן 5 בצלים ברבעי טבעות עד הזהבה פלוס,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)כף וחצי פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה כפית סוכר חצי כפית צילי יבש גרוס לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות קטנות לטגן בתערובת 3 דקות,
להוסיף קופסת עגבניות חתוכות (400 ג״ר)קופסת עגבניות מרוסקות(400 ג״ר)קופסת רסק עגבניות(100 ג״ר)2 כוסות מים משטיפת הקופסאות לערבב,
לבשל על אש קטנה 15 דקות,
להוסיף את השעועית לבשל 15 דקות,
להכניס 7 ביצים לבשל עד התקשות הביצים ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>
הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.