תותים מצופים בשוקולד מריר,
לקחת תותים יפים וגדולים להוציא את העוקץ להכניס מקל של ארטיק או מקל של סוכרייה,
להמיס בקערית 100 ג"ר שוקולד מריר 60% במיקרו בפולסים של 10 שניות עד שנמס (להיזהר לא לשרוף את השוקולד)
לערבב להוסיף כפית שמן לערבב,
לטבול את התותים תוך כדאי סיבוב לציפוי 43 גובה להניח על נייר אפייה על צלחת'
להכניס למקרר להתקשות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>
הנחה מיוחדת לרגל פתיחת השנה, כלי בישול מרוקאי ב 20% הנחה לחברי הקהילה.