שניצל בטטה סגולה בתיבול עשיר בתנור

שניצל בטטה סגולה בתיבול עשיר בתנור,

לקחת בטטה סגולה (500 ג״ר)בקוטר 6 ס״מ לקלף,

לחתוך לטבעות בעובי 1 וחצי ס״מ,

לבשל עם מים עד חצי בישול לסנן(אני שמרתי את מי הבישול לבישול ביצים קשות משויישות(מהמילה שיש)בגוון של מי הבישול)לצנן,

לטבול בביצה ובתערובת של פירורי לחם מתובלים(כוס וחצי פירורים מוזהבים 3 כפות שומשום קלוי כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה)'

להניח על נייר אפייה מרוסס במעט שמן בתבנית אפייה,

לרסס מעל מעט שמן,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

(בטטה סגולה נחשבת ביפן למזון על)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה