זוקיני בשני צבעים כבושים בחומץ טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 1 ק״ג זוקיני בשני צבעים(ירוק כהה וצהוב)בגודל ועובי של מלפפון בינוני קטן,
לחתוך את הקצה שמחובר לצמח,
לעקר צנצנת עם כוס מים רותחים שמועברים על פנים הצנצנת לשפוך,
להניח בתחתית הצנצנת רבע חבילת שמיר ו 5 שיני שום,
למלא בצפיפות בעמידה את הזוקיני,
להכין משרה:ארבע כוסות חומץ 6 כוסות מים 2 כפות סוכר 2 כפות מלח הימלייה כף פלפל אנגלי שלם 6 עלי דפנה להרתיח ולצנן,
להכניס כפית צילי יבש גרוס,
למלא את הצנצנת במשרה,
להניח מעל רבע חבילת שמיר ו 5 שיני שום,
אם חסר משרה שיכסה את השמיר להוסיף מעט מים רתוחים חמימים,
להניח בשמש הביתית שבוע ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>