מגדרה כוסמת בורגול ועדשים שחורות טבעוני ללא גלוטן

מג‘דרה כוסמת בורגול ועדשים שחורות טבעוני ללא גלוטן,

להשרות כוס וחצי בורגול עם כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)ושלוש כוסות מים רותחים בקערת ערבוב מכוסה ל20 דקות עד ספיגת המים(עודפי מים לסחוט),

לבשל כוס וחצי עדשים שחורות עד רכות לשטוף ולסנן,

להכין כוס וחצי כוסמת קלוייה(חומה):לחמם כף שמן לטגן בשמן כוס וחצי כוסמת קלוייה 3 דקות להוסיף 3 כוסות מים להרתיח להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד ספיגת כל המים,

להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית צילי יבש גרוס חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה 5 בצלים מקורמלים לערבב ולבשל על אש קטנה 5 דקות,

להוסיף את העדשים והבורגול לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה