בננה עם שוקולד שחיתות בתנור,
לקחת 3 בננות(או יותר)לחרוץ חריץ לאורך הבננות(3/4 עומק),
למלא בשוקולד ציפס מריר 66%,
לפזר מעל מעט סוכר דמררה ומעט קינמון,להניח בכלי מתאים לתנור,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות,
לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(זהירות מעדן ממכר)…….
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>