לקחת 2 וחצי ק"ג מלפפונים קטנים טריים וקשים לשטוף וליבש,
לעקר 2 צנצנות בכוס מים רותחים לשפוך את המים,
לשים בתחתית הצנצנות 41 חבילת שמיר שן שום סולו (שום של שן אחת)חתוכה לחצאי טבעות(או 4 שיני שום חצויות)4 עלי דפנה'
למלא במלפפונים הכי צפוף שאפשר להניח מעל 41 חבילת שמיר שן שום סולו חתוכה לחצאי טבעות(או 4 שיני שום חצויות)4 עלי דפנה,
להכין את מי הכבישה :2 כוסות חומץ 2 כפות מלח 3 כפות סוכרכף פלפל אנגלי שלם כפית צילי יבש גרוס 6 כוסות מים חמימים לערבב ולהמיס את המלח והסוכר,
למזוג לשתי הצנצנות באופן שווה להשלים עם מים חמימים עד למעלה לסגור,
להעמיד על עדן החלון לאור השמש לאחר 6 ימים מוכן ובתאבון.
(מתכון מבית סבתה לולה)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>