רשימת מידות עשיה של נתח בשר לפי טמפרטורה (צלזיוס)

 

 

רשימת מידות העשייה של נתח בשר לפי טמפרטורה(צלזיוס)

                 (הטמפרטורה הפנימית של הנתח)

 

 

50 מעלות=רייר=אדום

55 מעלות=מדיום רייר=המרכז אדום השוליים ורודים

60 מעלות=מדיום=ורוד ואחיד לאורך כל הנתח(הסיבים נראים)

65 מעלות=מדיום וול=ורוד בהיר (הסיבים חלקם אפורים)

70 מעלות=וול דאן=אפור כולו

 

 

(אם יצאה לכם טמפרטורה נמוכה אפשר להחזיר את הנתח לתנור לכמה דקות)

 

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ