רשימת מידות העשייה של נתח בשר לפי טמפרטורה(צלזיוס)
(הטמפרטורה הפנימית של הנתח)
50 מעלות=רייר=אדום
55 מעלות=מדיום רייר=המרכז אדום השוליים ורודים
60 מעלות=מדיום=ורוד ואחיד לאורך כל הנתח(הסיבים נראים)
65 מעלות=מדיום וול=ורוד בהיר (הסיבים חלקם אפורים)
70 מעלות=וול דאן=אפור כולו
(אם יצאה לכם טמפרטורה נמוכה אפשר להחזיר את הנתח לתנור לכמה דקות)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>