תפוא מתובלים בתיבולית ראס אל השף הפשוט בציפוי פירורי מצה קריספיים כשר לפסח,
להכין פירורי מצה מתובלים:לקחת מצה וחצי לרסק לפירורים קטנים במעבד מזון(לא אבקה),להעביר לקערת ערבוב,להוסיף כפית וחצי אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלייה 3 כפות שומשות קלוי,לערבב לתערובת אחידה.
לקחת 12 תפוא בינוניים קטנים לבשל עם קליפה וחצי כפית מלח הימלייה חצי בישול לצנן,
לקלף ולחתוך ל 4 כל תפוא,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף 6 כפות שמן לערבב לציפוי מלא,
להוסיף את פירורי המצה לערבב לציפוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>