רולדות מצה(סושי) ממולאות עם פירה תפו״א עשיר בבצל מקורמל,
להכין פירה:לקרמל 750 ג״ר בצל לסנן,לבשל 1 וחצי ק״ג תפו״א עם כפית מלח הימלייה עד רכות לסנן ליבש על האש 4 דקות,להכין פירה דקדק בקערת ערבוב,להוסיף את הבצל כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)כפית פלפל שחור גרוס,לערבב לתערובת אחידה.
להניח ניילון על קרש חיתוך,
להניח על הניילון מצה רטובה(לתת לה לנוח עד רכות מלאה),
להניח מעל שכבה בעובי 1 ס״מ מהפירה(להשאיר בחלק הרחוק(סוף הגלגול)2 ס״מ ללא פירה,
לגלגל בעזרת הניילון לגליל(כמו סושי),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח מעל ביצה לפזר מעל שומשום קלוי,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>