חמין בצל ותפוא פיקנטי בבישול איטי כשר לפסח,
לקרמל 1 וחצי ק״ג בצל ברבעי טבעות,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)כפית שטוחה צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)חצי כפית פלפל שחור גרוס 2 כפות פפריקה כף מלח,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להעביר לסיר בישול איטי,
להוסיף 2 וחצי ק״ג תפוא מקולפים (הבינוניים חתוכים לחצי הקטנים שלמים),
להוסיף מים רותחים 1 ס״מ מעל תפוא,
להפעיל את הסיר על חום גבוה עד לרתיחה,
לאחר רתיחה של שעה וחצי להעביר לחום נמוך לפחות ל8 שעות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>