דפי לזנייה שבורים עם בצל מקורמל ואורגנו טבעוני,
לקחת חבילת דפי לזנייה לשבור לחתיכות בצורות של כ 3 ס״מ,
להרתיח מים עם מעט מלח הימלייה ולבשל עד רכות לסנן,
להכניס לסוטז 4 בצלים מקורמלים חצי כפית אורגנו יבש חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית שטוחה מלח הימלייה חצי כפית צילי יבש גרוס לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף את שברי דפי הלזנייה המבושלים לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
(אם מיועד לילדים ללא הצילי)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>