פרח תפוא מגן דוד בניחוח מזרחי בתנור על מצע מלח טבעוני ללא גלוטן,
לקחת תפוא גדולים לפחות 8 ס״מ קוטר לקלף,
להוריד 1 ס״מ מהחלק העליון שהתפוא בשכיבה(נוצר משטח שטוח),
לקחת חותחן(קורצן)בצורת מגן דוד קוטר 6 ס״מ,
להטביע את החותחן בתפוא לשלוף בזהירות,
לחתוך את תפוא בכל פינה של המגן דוד(עד עומק ההטבעה),
להניח על חצי כוס מלח גס על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח שמן זית,
לפזר מעל מעט פלפל שחור גרוס מעט כמון ומעט פפריקה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה,
התפוא יפתח מעט לפרח ובתאבון.
(המלח יוצר תנור בתוך תנור עם טעם של מדורה)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>