מדורת ציפס מקליפות תפו״א לל״ג בעומר,
לקחת ערימת קליפות תפו״א נקיות(שנשארו מקילוף),
לחמם שמן עמוק,
לטגן את הקליפות כמו ציפס,
להעביר לנייר סופג,
להמליח לפי הטעם ובתאבון.
(הפתעה לאוכלים)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>