ממרח כוסברה שיפקה פיקנטי(במיוחד למנגליסטים),
להכניס למעבד מזון שני שליש קופסת שיפקה ללא הגבעולים(עם הגרעינים)וחצי כוס ממי הקופסה,
לרסק למחית דקה,
להוסיף 2 חבילות כוסברה(גדולות של שוק)ללא הגבעולים העבים 8 שיני שום חצי כפית מלח הימלייה חצי כוס שמן זית,
לרסק למחית דקה(משחה)ובתאבון.
(מתאים לכל תיבול ובמיוחד לתוצרים מהמנגל)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>