איולי שיפקה פיקנטי(במיוחד למנגליסטים),
להכניס למעבד מזון חצי קופסת שיפקה ללא הגבעולים(עם הגרעינים)ושליש כוס ממי הקופסה,
לרסק למחית דקה,
להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 400 ג״ר מיונז,
לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.
(מתאים במיוחד לתיבול תוצרים מהמנגל)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>