תבשיל בפויקה תפו״א ובצל סגול בתנור ליום העצמאות ול״ג בעומר טבעוני ללא גלוטן,
להכניס לפויקה 2 ק״ג תפו״א בינוניים מקולפים,
להניח מעל 1 ק״ג בצלים סגולים קטנים מקולפים שלמים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס 2 כפות פפריקה כף מלח הימלייה חצי כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)צרור קשור עם חוט של קליפות בצל מיובשות,
להוסיף מעל מים רותחים 1 ס״מ מעל הבצלים,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות שעתיים,
להוריד את החום ל100 מעלות לאפות 8 שעות ואו לילה ובתאבון.
(יוצא מעדן)(כמובן אפשר על מדורה)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>