ליוטניצה ממרח פלפלים(אדומים)בולגרי טבעוני ללא גלוטן,
שידרוג למתכון מבולגריה,
לקחת 2 צנצנות פלפלים על האש בתחמיץ(400 ג״ר כל אחת אחרי סינון) לסנן להכניס למעבד מזון,
להוסיף 8 שיני שום לרסק למחית דקה,
להעביר לסיר להוסיף שליש כוס שמן כפית שטוחה מלח הימלייה כף זעתר יבש(עלים לא תבלין עם שומשום) ואו טרי קצוץ דקדק(במתכון המקורי יש תבלין צ‘ובריצ'ה שזה זעתר רומי שקשה להשיג בארץ),
לבשל על אש קטנה 40 דקות לערבב שלא ידבק לקרר(אפשר להקפיא חלק)ובתאבון.
(יוצא מעדן)
(במתכון המקורי יש 1 ק״ג פלפלים אדומים צלויים בתנור מקולפים ותוספת חומץ וסוכר שיש בתחמיץ בפלפלים בצנצנות חוסך זמן וליכלוך)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>