רצועות קוקוס קלויות על מחבת יבשה,
לקחת מחבת נון סטיק(ללא כל שימון)להניח רצועות קוקוס ולהתחיל לחמם,
לערבב כל הזמן עם 2 כפות עץ(זהירות נשרף),
שהרצועות מגיעות לצבע קרמל להעביר לקערה ואו צלחת גדולה לקירור,
לאחר קירור מלא ניתן לאכסן במקרר ובתאבון.
(מתאים ליוגורטים לקינוחים לעוגות ומאפים וסתם לנשנוש)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>