פיצהמלווח מרשמלו ללג בעומר,
להפשיר מלווח,
לפזר מעל מעט סוכר דמררה להדק עם מערוך,
להעביר על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לחתוך עם גלגלת זיגזג ואו סכין פיצה ל 6 חלקים,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה לכעשר דקות,
להוציא להניח מעל כל משולש מרשמלו בשני צבעים,
להכניס חזרה לתנור על חום עליון ל 3 -5 דקות(לא לשרוף)ובתאבון.
(הפתעה לכולם)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>