פיצהמלווח מרשמלו ללג בעומר

פיצהמלווח מרשמלו ללג בעומר,

להפשיר מלווח,

לפזר מעל מעט סוכר דמררה להדק עם מערוך,

להעביר על נייר אפייה בתבנית אפייה,

לחתוך עם גלגלת זיגזג ואו סכין פיצה ל 6 חלקים,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה לכעשר דקות,

להוציא להניח מעל כל משולש מרשמלו בשני צבעים,

להכניס חזרה לתנור על חום עליון ל 3 -5 דקות(לא לשרוף)ובתאבון.

(הפתעה לכולם)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר