מלפפונים ממולאים עם קינואה ברוטב בצל מקורמל בתנור טבעוני ללא גלוטן

מלפפונים ממולאים עם קינואה ברוטב בצל מקורמל בתנור טבעוני ללא גלוטן,

להכין קינואה:להכניס לסיר 2 כוסות קינואה להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)4 וחצי כוסות מים לערבב,להרתיח להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד ספיגת כל המים,להוסיף 4 בצלים מקורמלים ומלח הימלייה לפי הטעם לערבב 2 דקות על האש.

לקרמל 6 בצלים ברבעי טבעות להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס שליש כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,

להעביר חצי כמות לתבנית פיירקס 20 על 30 ס״מ,

לקחת 7 מלפפונים גדולים באורך 20 ס״מ בקוטר 3-4 ס״מ לחתוך לחצי,

לקטום את הקצוות,

לרוקן את הפנים(הגרעינים)אם מקדח ממולאים,

למלא עם הקינואה,

להניח בשכיבה אחת בתבנית,

להניח מעל את מחצית הבצל שנשאר,

לכסות בנייר אפייה וממעל עם נייר כסף,

להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות שעה וחצי,

להוריד את הכיסוי לאפות עוד חצי שעה ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה