שניצל חציל מתובל פיקנטי בתנור צמחוני,
לקחת 5 חצילים מנומרים בינוניים קלים(ללא גרעינים)קשים ומבריקים(טריים),
לחתוך את הקצוות,
לחתוך חיתוך בעובי 2 מ״מ לאורך הקליפה במקביל משני הצדדים,
לחתוך לאורך לחצי(בערך בעובי 2 ס״מ),
לערבב בשתי קערות,
באחת 2 כוסות פירורי לחם מתובלים בתוספת כף פפריקה וכפית מלח הימלייה,
בשנייה 2 ביצים כף חרדל ו4 כפות רוטב צילי מתוק,
לתבול את הפרוסות בביצה אחר כך בפירורים,
להניח על נייר אפייה מרוסס במעט שמן בתבנית אפייה,
לרסס מעל מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>