חציל(על האש)על מצע של מלח בתנור,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה ערימות מאורכות בצורה ובגודל החצילים של מלח גס בגובה 1 ס״מ,
להניח מעל את החצילים,
לנקב עם קיסם כמה חורים בחלק העליון של החצילים,
להכניס לתנור חם על 230 מעלות לאפות חצי שעה,
לפתוח את החצילים לרוקן את הפנים ובתאבון.
(שיטת המלח היא תנור בתוך תנור ללא הכריים מלוכלכים)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>