כרובית בפויקה מתובלת ופיקנטית טבעונית ללא גלוטן

כרובית בפויקה מתובלת ופיקנטית טבעונית ללא גלוטן,

לקחת 3 כרוביות קטנות בינוניות(חצי ק״ג כל אחת,

לנקות מעודפי גזע ועלים,

להכניס לסיר עם מים להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)וחצי כפית צילי יבש גרוס,

להרתיח ולבשל 8 דקות לסנן,

להניח על קרש חיתוך למרוח שמן זית עם מברשת לפזר מעל מעט מלח גס,

לקחת סיר פוייקה להכניס לתוכו את הכרוביות המצופות בשמן עם המלח,

להכניס לתנור חם על 230 מעלות לאפות שעה וחצי לקבלת צבע זהוב ומנומר ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר