כוסמת עם פסטה צלנטני (צינור לוליאן) עם בצל מקורמל טבעוני,
לבשל חצי חבילת פסטה צלנטני לסנן,
להכין 2 כוסות כוסמת:לחמם כף שמן להוסיף 2 כוסות כוסמת חומה(קלוייה)לטגן 3 דקות,
להוסיף 4 וחצי כוסות מים להרתיח,
לבשל על אש הכי קטנה עד ספיגת כל המים,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה לערבב על האש הקטנה 3 דקות,
להוסיף את הפסטה המבושלת לבשל על האש הקטנה 5 דקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>