קינואה מתובלת ברוטב פלפלים ועגבניות טבעוני ללא גלוטן,
לבשל כוס וחצי קינואה עם כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)ו4 כוסות מים(להביא לרתיחה ולהעביר לאש הכי קטנה עד ספיגת כל המים),
לרוטב הפלפלים:לקרמל 4 בצלים להוסיף 2 פלפלים אדומים בקוביות קטנות לאדות בבצלים 6 דקות,
להוסיף קופסת עגבניות מרוסקות(400 ג״ר)כף שטוחה אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס כף וחצי פפריקה כף שטוחה סוכר כפית מלח הימלייה כוס מים משטיפת הקופסה,
לבשל על אש קטנה 12 דקות,
להוסיף את הקינואה לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>