כנאפה תוצרת בית עם סמנה ג'יבנה ופיסטוקים

כנאפה תוצרת בית עם סמנה ג'יבנה ופיסטוקים,

 

להכין ג‘יבנה וסמנה - לחצו על השמות לפתיחת המתכון

* המתכונים מופיעים אצלי בבלוג או במתכונים שלי המפורסמים פה באתר המלצה,

 

לקלות 50 ג״ר פסטוקים על מחבת יבשה לקצוק דק,

להכין מי סוכר:לבשל כוס ורבע סוכר כוס מים וחצי לימון עם הקליפה עד ביעבוע לקרר,

לקחת 200 ג״ר שערות קדאיף לפורר(לגזור לרצועות קצרות של 3 ס״מ),

להכניס לקערת ערבוב להוסיף 5 כפות סמנה לערבב לציפוי מלא,

להניח חצי מהכמות על מחבת(22 ס״מ),

להניח מעל 200 ג״ר גבינת ג‘יבנה להדק,

להניח מעל את החצי השני של שערות הקדאיף להדק,

לטגן מצד אחד עד הזהבה יפה,

להפוך בהנפה באוויר ואו בעזרת צלחת נוספת,לטגן מהצד השני,

להעביר לצלחת הגשה להוסיף ממי הסוכר כמה שאוהבים לפזר פיסטוקים ובתאבון.

(יוצא מעדן אלוהי)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה