גבינת שמנת מסורתית עם בצל מקורמל מבית סבתא לולה,
לערבב על חתול בד 250 ג״ר גבינה לבנה 9% וגביע שמנת חמוצה 27% ושליש כפית מלח הימלייה(סה״כ 450 ג״ר),
להניח על מסננת ועל סיר ל24 שעות לירידת הנוזלים(נשארת גבינה במשקל 300 ג״ר)'
להעביר לקערת ערבוב להוסיף 2 בצלים מקורמלים,
לערבב לתערובת אחידה להעביר לכלי אכסון להכניס למקרר לפחות ל 3 שעות לספיגת טעמים ובתאבון.
(להגיש עם צנימים קרקרים ביגלה ופריכיות)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>