גבינת שמנת מסורתית עם עגבניות מיובשות ותימין מבית סבתא לולה,
לערבב על חתול בד 250 ג״ר גבינה לבנה 9% וגביע שמנת חמוצה 27% ושליש כפית מלח הימלייה(סה״כ 450 ג״ר),
להניח על מסננת ועל סיר ל24 שעות לירידת הנוזלים(נשארת גבינה במשקל 300 ג״ר)'
להעביר לקערת ערבוב להוסיף חצי כוס עגבניות מיובשות קצוצות דקדק ו3 כפות עלי תימין טרי קצוצות דקדק,
לערבב לתערובת אחידה להעביר לכלי אכסון להכניס למקרר לפחות ל 3 שעות לספיגת טעמים ובתאבון.
(להגיש עם צנימים קרקרים ביגלה ופריכיות)
”
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>