חמאת שיפקה ביתית לשבועות וכל ימי השנה

חמאת שיפקה ביתית לשבועות וכל ימי השנה,

לקצוץ 50 ג״ר פלפלים שיפקה דקדקדק,

לרכך חמאה 200 ג״ר על השיש,

להניח על צלחת להוסיף את השיפקה הקצוצים,

למעוך ולערבב לתערובת אחידה,

ליצור מלבן חדש לעטוף בנייר אפייה,

להכניס לפריזר להתקשות לחצי שעה ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול