מגדרה קינואה וכוסמת עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן

מגדרה קינואה וכוסמת עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,

לבשל כוס וחצי קינואה עם 3 כוסות מים להרתיח ולהעביר לאש קטנה עד אידוי המים,

לבשל כוס וחצי כוסמת:לטגן כוס וחצי כוסמת קלוייה(חומה)בכף שמן,להוסיף 3 וחצי כוסות מים להרתיח להעביר לאש קטנה עד אידוי כל המים,

להוסיף 4 בצלים מקורמלים כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס מעט מעט צילי יבש גרוס מלח הימלייה לפי הטעם,

לערבב על אש קטנה 4 דקות,

להוסיף את הקינואה המבושלת לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה