בצלים סגולים ומיני פלפלים אדומים כבושים בטעם של פעם,
להרתיח בסיר 6 כוסות מים 2 כוסות חומץ כף וחצי כדורי פלפל אנגלי 3 כפיות סוכר כפית מלח הימלייה 8 שיני שום 10 עלי דפנה,
לחתוך 6 בצלים גדולים סגולים לחצאי טבעות דקות לחתוך 8 מיני פלפלים בצבעים לטבעות דקות,
להוסיף לסיר הרותח ולהרתיח 5 דקות מתחילת הרתיחה השנייה לקרר,
להכניס לצנצנת מעוקרת(להכניס לצנצנת 2 כוסות מים רותחים לגלגל על כל הצנצנת ולשפוך),
להכניס למקרר ל6 שעות לספיגת טעמים ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>