חומרים לקבב:
קילו בקר טחון
100 גרם שומן ליה
חצי צרור פטרוזיליה
60 גרם צנוברים (לא חובה)
1 בצל סגול גדול
שום לפי הטעם
מלח ופלפל
כפית כמון
* ניתן להוסיף 1-2 כפות צ'ילי גרוס למי שאוהב חריף
אופן ההכנה:
קוצצים במעבד מזון את הליה, בצל סגול, פטרוזיליה ושום
מוסיפים לקערה עם הבשר
מערבבים פנימה את הצנוברים והתבלינים
מערבבים היטב
יוצרים קבבים מאורכים על מקלות שיפודים וצולים על האש
*לא לשרוף יותר מידי כדי לא לייבש את הקבב
________________________
________________________
הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).
את המתכונים ניתן להעלות כהמלצה תחת רישום המלצה > נושא חופשי > הנושא :אוכל > תת נושא: מתכונים
* יש להתחבר/להירשם לאתר על מנת להעלות המלצה
או לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים
אנו עובדים בימים אלו על מאגר המתכונים באתר, הינכם מוזמנים להירשם לאתר ולרשימת תפוצה שלנו על מנת לקבל עדכונים ומתכונים חדשים. המתכונים מפורסמים גם בדף הפייסבוק שלנו