חטיף כוסמת שוקולד מריר וחמאת בוטנים,
להשרות 275 ג״ר כוסמת ירוקה(לא קלוייה)במים ל3 וחצי שעות לשטוף ולסנן,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף 2 וחצי כפות מייפל ו 2 כפות שמן זית לערבב לתערובת אחידה,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה בשכבה אחידה,
להכניס לתנור חם על 165 מעלות לאפות עד יבוש הכוסמת לקרר(נהיית קריספית)(לערבב במהלך האפייה כ 25 דקות),
להניח בקערת בן מרי 240 ג״ר שוקולד מריר 60% בקוביות 30 ג״ר חמאת קקאו 140 ג״ר חמאת בוטנים להמיס לתערובת אחידה,
לקחת תבנית מלבנית 22 על 18 גובה 4 לצפות מבפנים עם נייר אפייה,
להכניס את הכוסמת לצקת את תערובת השוקולד החמה לישר עם מרית,
להכניס למקרר לשעתיים להתקשות,
לחלוץ מהתבנית להוריד את נייר האפייה לחתוך לאצבעות ואו לצורה הרצוייה ובתאבון,
(אם נשאר והסיכוי קלוש לאכסן בפריזר)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>