צליית(אפיית)סלק על מצע של מלח,
לשטוף מספר סלקים שרוצים לצלות ליבש,
להניח ערימות עגולות של מלח גס בגובה 1 ס״מ בקוטר 8 ס״מ על נייר אפייה בתבנית אפייה כמספר הסלקים שרוצים לצלות(לאפות),
להכניס לתנור חם על 220 מעלות לצלות עד רכות(לבדוק עם קיסם)כשעה ורבע,
לצנן לקלף לחתוך לגודל והצורה הרצוייה,
הסלק יוצא מיוחד מרוכז וארומטי(איך בריחת טעמים למים בבישול רגיל),
מתאים במיוחד לסלטים עם רטבים תחמיצים ושמנות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>