פיצה בטטה ותפוא טבעוני ללא גלוטן,
לבשל 2 תפו״א בינוניים גדולים בחצאים עם בטטה בקוטר 6 ס״מ בטבעות(5 טבעות) בעובי 3 ס״מ עד רכות לסנן וליבש על האש 3 דקות,
לקחת תבנית אפייה לפיצה קוטר 28 לצפות עם נייר אפייה משומן,
להניח את טבעות הבטטה וחצאי תפו״א מסביב כפרח לסרוגין להניח באמצע טבעת בטטה,
להניח מעל נייר אפייה לעבור מעל עם מערוך להשטחה בגובה התבנית,
להסיר את נייר האפייה,
למרוח מעט שמן לפזר מעט מעט מלח גס,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות(תוכנית טורבו חום עליון(גריל)),
לאפות עד הזהבה פלוס ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>