היימישע פערפיל בתנור(הקוסקוס של האשכנזים)עם שעועית מש ובצל מקורמל טבעוני,
לקרמל 4 בצלים,
לבשל כוס ורבע שעועית מש עד רכות לסנן,
להוסיף לסיר(חדש) 2 כפות שמן חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)לטגן לפתיחת טעמים 2 דקות, להוסיף חבילת פערפיל לטגן 5 דקות,
להוסיף ליטר מים להרתיח ,
להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד ספיגת כל המים,
להוסיף את הבצל והשעועית לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>