יבוש זעתר להכנת תבלין זעתר טבעוני ללא גלוטן

יבוש זעתר להכנת תבלין זעתר טבעוני ללא גלוטן,

לקחת הרבה ענפי זעתר מגידול באדניות ואו קנוי ואו שנקטף בטבע(מותר היום לקטוף לשימוש עצמי עד 1 וחצי ק״ג לאדם),

להוריד את העלים להניח ליבוש בשמש(לוקח כמה ימים),

להעביר למעבד מזון לטחון ובתאבון.

מתאים למאפים תבשילים וסלטים,

לתבלין זעתר(כמו לביגלה):לכל 200 ג״ר זעתר יבש וטחון מוסיפים 45 ג״ר שומשום קלוי 3 וחצי כפות שמן זית כפית סומק כפית מלח הימלייה,

לטחון בפולסים לקבלת תערובת אחידה ובתאבון.

(מיוחד לביגלה ירושלמי)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ