לביבת שאריות מאתמול של היימישע פערפיל בתנור(הקוסקוס של האשכנזים)עם שעועית מש ובצל מקורמל טבעוני

לביבת שאריות מאתמול של היימישע פערפיל בתנור(הקוסקוס של האשכנזים)עם שעועית מש ובצל מקורמל טבעוני,

נשאר מאתמול זה הפיתרון,

להכין היימישע פערפיל:
לקרמל 4 בצלים,לבשל כוס ורבע שעועית מש עד רכות לסנן,להוסיף לסיר(חדש) 2 כפות שמן חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)לטגן לפתיחת טעמים 2 דקות, להוסיף חבילת פערפיל לטגן 5 דקות,להוסיף ליטר מים להרתיח ,להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד ספיגת כל המים,להוסיף את הבצל והשעועית לערבב על אש קטנה 4 דקות.

לחמם מחבת נון סטיק(ללא שימון)להניח מהתערובת ליצור עוגול בקוטר המחבת בגובה 2 ס״מ,

לטגן(ללא שימון)משני הצדדים להפוך בהנפה באוויר ואו בעזרת צלחת ובתאבון.

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ