לביבת שאריות מאתמול של היימישע פערפיל בתנור(הקוסקוס של האשכנזים)עם שעועית מש ובצל מקורמל טבעוני,
נשאר מאתמול זה הפיתרון,
להכין היימישע פערפיל:
לקרמל 4 בצלים,לבשל כוס ורבע שעועית מש עד רכות לסנן,להוסיף לסיר(חדש) 2 כפות שמן חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)לטגן לפתיחת טעמים 2 דקות, להוסיף חבילת פערפיל לטגן 5 דקות,להוסיף ליטר מים להרתיח ,להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד ספיגת כל המים,להוסיף את הבצל והשעועית לערבב על אש קטנה 4 דקות.
לחמם מחבת נון סטיק(ללא שימון)להניח מהתערובת ליצור עוגול בקוטר המחבת בגובה 2 ס״מ,
לטגן(ללא שימון)משני הצדדים להפוך בהנפה באוויר ואו בעזרת צלחת ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>